Milloin ikkunaremontti?

 

Ikkunamyynti ja Saneeraus Hokkanen Tmi

Janne Hokkanen

Y-tunnus: 26609623

Puhelin: 0500 946 890

Sähköposti: janne.hokkanen@live.com

www.ikkunamyynti-ja-saneeraus.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mistä sitten tiedät, onko aika vaihtaa ikkunat? Tässä asioita, jotka sinun olisi hyvä tarkistaa:

 

Vetääkö puitteen ja karmin väleistä? Hohkaako ikkuna kylmää? Tällöin on syytä epäillä energianhukkaa ja ikkunat vaihtamalla säästät kotisi energialaskussa.

 

Ovatko ikkunat tiukasti kiinni (myös avatessa)? Ovatko aukipitolaitteet turvalliset myös lapsille? Onhan ikkunalasi tiukasti kiinni? Ikkunat voivat olla suuri turvallisuusriski etenkin lapsille. Jos ikkunoissa on puutteita niiden turvallisuuden suhteen, on aika vaihtaa ikkunat uusiin.

 

Tuleeko ikkunoiden läpi melua ulkoa? Tai pitävätkö ikkunat itse meteliä, kun niitä avaa tai sulkee? Meluhaitoista pääset eroon päivittämällä vanhat ikkunasi uusiin. Kotona ollessa on mukavaa nauttia välillä myös hiljaisuudesta, eikö totta?

 

Vaativatko ikkunasi usein huoltotoimenpiteitä? Onko ikkunoiden pesu ja huolto käynyt hankalaksi tai jopa vaaralliseksi? Kuluuko huoltoon jatkuvasti liikaa rahaa? Nämä huolet poistuvat hankkimalla uudet ikkunat. Jatkuvat huoltotoimenpiteet ovat tällöin historiaa ja uudet ikkunat maksavat itsensä myös hyvin nopeasti takaisin. Pihla-ikkunat ovat todella kestäviä ja mm. niiden pesu onnistuu erittäin vaivattomasti.

 

Lohkeileeko ikkunoista maali tai rapistuvatko kittaukset? Ovatko puuosat pehmenneet tai listojen naulat irtoilleet? Onko ikkunoiden värisävy muuttunut? Vanhantyyliset ja vaurioituneet ikkunat kannattaa vaihtaa uusiin. Tämä tekee todella suuren positiivisen muutoksen kotisi yleisilmeeseen. Vaurioituneet ikkunat ovat myös suuri turvallisuusriski.

 

Tuleeko ikkunoiden läpi vettä sisälle asti tai pääseekö vettä seinärakenteisiin? Ovatko lasit joskus huurussa? Vältä vesivahingot ja ikävät yllätykset ja päästä vanhat ikkunasi eläkkeelle. Me asennamme sinulle uudet niiden tilalle!

 

Tilaukset ja lisätiedot:

Puhelin: 0500 946 890

Sähköposti: janne@ikkunamyynti-ja-saneeraus.com

 
 
 
 

Voit ottaa myös yhteyttä täyttämällä allaolevan lomakkeen. Kirjoita viesti ja jätä yhteystiedot!